ruenro
Транспортно-экспедиторская
компания RIATEC
Transport & Expedition RIATEC
Контакты
Ras4et_stoimosti.jpg

Направление перевозок

Статьи и новости

Cargo transportations from Malta

Cerere pentru calcularea costului şi comandarea transportului, din şi în Malta.

Denumirea incarcaturii *
Tara de incarcare *
Oras de incarcare
Tara de descarcare *
Oras de descarcare
Tipul de transport *
Volumul si greutatea incarcaturii *
Persoana de contact *
Telefon de contact * + - -
E-mail *
* - campuri obligatorii

Transporturi camioane cu prelată
Transporturi de mărfuri mixte
Transporturi containere
Transporturi frigorifice
Transporturi de mărfuri periculoase
Transporturi de mărfuri cu gabarit depăşit

Livrările de mărfuri din Malta - reprezintă una dintre direcţiile-standard de transportare a mărfurilor în ţările Europei. În decursul multor ani de activitate pe piaţa transporturilor internaţionale de mărfuri am studiat minuţios toate potenţialele probleme, nuanţe şi complicaţii care pot apărea pe parcurs, de aceea astăzi putem afirma cu certitudine – compania „Riatec” S.R.L. garantează livrarea calitativă şi sigură a încărcăturilor din Malta. 
Specialiştii companiei noastre vă vor oferi răspunsuri calificate la toate întrebările referitoare la asigurarea bunurilor, perfectarea documentelor necesare şi alte chestiuni tehnice. Ruta de transport va fi coordonată cu Dvs. şi vă garantăm realizarea exactă a planului stabilit.
Livrarea bunurilor din Malta este în prezent o direcţie de activitate destul de populară. Din această cauză pe piaţa transporturilor de mărfuri nu există o lipsă de oferte pentru astfel de servicii şi fiecare operator îşi etalează avantajele. Cum să faci o alegere corectă şi să încredinţezi bunurile de preţ unor persoane de încredere? Noi nu facem promisiuni deşarte, ci doar ne îndeplinim munca cu profesionalism. Adresaţi-vă companiei noastre şi noi suntem gata să examinăm cererea Dvs. şi să vă răspundem la orice întrebare.