ruenro
Транспортно-экспедиторская
компания RIATEC
Transport & Expedition RIATEC
Контакты
транспортная компания из Молдовы и Приднестровья

Направление перевозок

Статьи и новости

Transport, servicii de transport şi expediţie

TRANSPORTURI DE MĂRFURI din Moldova, COMANDĂ DE TRANSPORT în Moldova, TRANSPORTURI Moldova, RUSIA, EUROPA, KAZAHSTAN.
Obiectivele Companiei de transport şi expediţie „Riatec” S.R.L. cu sediul în or. Chişinău, Moldova, constau în oferirea de servicii complexe de transport, care cuprind: recepţionarea informaţiei prealabile despre încărcătură, despre doleanţele clientului referitoare la procesul de transportare, coordonarea aspectelor juridice şi tehnice la încheierea contractului-cerere pentru comanda respectivă, perfectarea documentelor şi contractelor necesare,  întocmirea documentelor vamale etc. Specialiştii noştri în domeniul transporturilor internaţionale de mărfuri vă vor determina şi propune ruta optimă pentru transportarea încărcăturii Dvs., vă vor recomanda tipul adecvat de transport pentru marfa Dvs.
Aveţi nevoie de transport disponibil imediat? De servicii de transport de calitate?
Comapnia „Riatec” va deveni partenerul Dvs. de încredere la discutarea problemelor legate de transportarea încărcăturilor şi calitatea serviciilor de transport. Contractarea serviciilor de expediţie şi transport oferite de compania noastră vă vor permite să activaţi eficient şi productiv, să vă planificaţi activitatea pe un timp îndelungat, fără a depinde de soluţionarea problemelor legate de organizarea transporturilor.
Sfera de transport şi expediţie a devenit, în perioada actuală, o componentă indispensabilă a infrastructurii mondiale şi parte a tuturor proceselor de producţie legate de fabricarea, comercializarea, planificarea şi organizarea vânzărilor.
Specialiştii noştri în domeniul serviciilor de expediţie îşi vor asuma realizarea tuturor activităţilor legate de organizarea transporturilor, vor livra calitativ şi sigur marfa Dvs. în orice punct de destinaţie, cu orice tip de transport solicitat.
Devenind clientul (partenerul) nostru sau beneficiar al serviciilor noastre de transport, vă veţi convinge că transportul auto de mărfuri realizat de compania noastră de expediţie din Moldova prezintă o serie de avantaje. În pofida schimbărilor economice globale, precum fluctuaţiile preţurilor la combustibili, modificările administrative, ale politicilor economice, ale legislaţiei şi documentaţiilor pentru vămuirea mărfurilor, noi ne continuăm cu succes activitatea de transport.
În etapa actuală se atestă o sporire a volumului de comenzi de la firmele beneficiare ruseşti, acesta fiind un indice că Rusia nu este puternic afectată de criza economică, şi anume Rusia şi firmele ruseşti de fabricare a producţiei de larg consum vor activa stabil şi se vor dezvolta, în consecinţă va exista permanent o cerere la servicii de transport.
Companiile de transport din Rusia sunt în prezent mai loiale în ceea ce priveşte preţurile la serviciile de transport de mărfuri, ceea ce înseamnă că sistemul rusesc de transporturi internaţionale este mai flexibil decât sistemele de transport ale altor state.
În aceeaşi ordine de idei poate fi menţionată şi România, care se dezvoltă dinamic şi are o legislaţie permisivă faţă de transportatori, precum şi reglementări eficiente în domeniu. Activitatea transportatorilor români se desfăşoară în condiţii mult mai simplificate. Practic toate unităţile pentru transport de mărfuri înregistrate în România dispun de autorizaţii CEMT. Parcul de maşini este modernizat permanent, iar transportatorii români se dezvoltă foarte dinamic.
Afară de transporturi auto de mărfuri cu diferite tipuri de unităţi de transport, precum: furgoane cu prelată, 90 metri cubi, cu capacitatea de până la 21 tone, autotrenuri cu prelată cu capacitatea caroseriei de la 15 până la 120 metri cubi, refrigeratoare cu termograf (pentru controlul temperaturii) cu temperatura de transportare de la -18º C până la +10º C, 86 metri cubi, capacitatea 20 tone, transport cu containere cu capacitatea 20 ft şi 40 ft, autocamioane-platformă, megatrailere, transporturi de mărfuri periculoase şi agabaritice, Compania “Riatec” propune transporturi maritime, avia şi feroviare.
Firma „Riatec” pune un preţ foarte mare pe clienţii săi. Noi propunem servicii calitative de transport al mărfurilor, precum şi o serie de alte servicii de expediţie. Compania noastră oferă clienţilor săi garanţii de integritate şi securitate a mărfii, propunând beneficiarilor servicii de asigurare a răspunderii transportatorului şi asigurare a mărfurilor transportate. Personalul firmei realizează calitativ şi atent comandarea transportului şi încheierea contractului-cerere, în care vor fi specificate toate condiţiile privind responsabilitatea, obligaţiile corespunzătoare standardelor. Noi purtăm răspundere integrală pentru transportul mărfii Dvs., pentru integritatea şi siguranţa mărfii transportate, încărcăturii.
Dacă aveţi nevoie de serviciile de transport ale unei firme de transport şi expediţie, dacă aveţi nevoie de garanţie şi calitate, de o echipă profesionistă şi cu experienţă, care va discuta şi stabili împreună cu Dvs. condiţiile individuale ale contractului şi ruta optimă, puteţi să vă adresaţi unor persoane fizice, transportatori individuali şi expeditori neprofesionişti, care nu oferă garanţii de calitate a serviciilor prestate, însă puteţi apela la compania „Riatec” S.R.L.
Noi ne asumăm răspunderea integrală pentru serviciile prestate şi garantăm livrarea rapidă şi sigură a mărfii, oferind întregul spectru de servicii de transport. Angajaţii firmei sunt adevăraţi profesionişti în domeniul activităţii de transport şi expediţie.  
La livrarea şi transportarea încărcăturilor întotdeauna apar o mulţime de probleme mici sau mare. Dispecerii firmei noastre au o experienţă îndelungată în soluţionarea rapidă a diferitelor probleme sau erori. Managerii-logişti realizează transportarea mărfurilor în condiţii de calitate şi responsabilitate. Noi practicăm o abordare individuală a fiecărui client, iar politica flexibilă de preţuri şi reduceri ne permite să onorăm cele mai diverse comenzi de transportare. 
Transportul începe cu stabilirea tipului mărfii, valorii ei şi costului invoice, iar ulterior se alege, cu cea mai mare atenţie, tipul de transport adecvat. Se respectă doleanţele beneficiarului, unităţile de transport sunt comandate la cele mai bune firme de transport din Moldova, România, Rusia, Bulgaria. Am stabilit relaţii excelente de colaborare cu firme din Europa, Italia, Bulgaria, Lituania, Estonia, Polonia, Turcia, care corespund tuturor cerinţelor şi standardelor europene şi specificului încărcăturii. Este elaborată ruta optimă, care să satisfacă cerinţele (criteriile) clientului (beneficiarului).
Managerul-logist verifică ruta de la punctul de încărcare până la punctul de descărcare şi procesul de predare a mărfii beneficiarului; reprezentantul nostru monitorizează deplasarea mărfii, oferind zilnic beneficiarului sau plătitorului informaţii referitoare la locul de aflare a mărfii. În cadrul operaţiunilor de import-export, la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova, compania noastă se va ocupa de perfectarea tuturor documentelor vamale, dacă acest serviciu este solicitat. De asemenea, firma noastră achită garanţia suplimentară la tranzitarea mărfii pe teritoriul Ucrainei, dacă valoarea încărcăturii depăşeşte suma plăţilor vamale şi de tranzit, iar TIR nu acoperă aceste cheltuieli. În anumite cazuri firma noastră finanţează transporturile, achitând transportatorilor sumele în avans. Aceste servicii suplimentare constituie o particularitate a firmei noastre, definind-o şi evidenţiind-o pe piaţa transporturilor de marfă.
Principala întrebare a clienţilor noştri se referă la direcţiile de activitate a firmei noastre. Dacă unele companii practică transporturi doar în anumite direcţii, atunci geografia transporturilor noastre este foarte dezvoltată şi multilaterală. Este vorba de ţări europene: Italia, Spania, Franţa, Solovenia, Croaţia, Belgia, Olanda, ţările scandinave, Finlanda, Norvegia, Danemarca, Suedia, toate ţările CSI, Rusia, ţările asiatice, Turcia, Grecia. Dacă e să vorbim despre ţări precum Polonia, Bielarus, Ucraina şi România, comenzile din aceste state sunt permanente şi pe termen lung, mărfurile fiind livrate în Rusia, Ural, oraşe din Siberia, Kazahstan şi Uzbekistan, Turkmenistan şi Azerbaidjan.

La realizarea transporturilor consolidate, o cantitate enormă de mărfuri sunt livrate şi depozitate în depozite consolidate în Europa: Germania, Italia, în Ţările Baltice: Lituania, iar ulterior aceste mărfuri, în calitate de încărcătură de bază sau mixtă, sunt livrate în Moldova sau în altă ţară de destinaţie. Dacă este nevoie de încheierea unui contract cu reprezentantul beneficiarului pentru recepţionarea mărfurilor şi de perfectarea anumitor documente pe teritoriul ţării de încărcare a mărfii, managerii noştri, care posedă câteva limbi străine, vor lua fără greutate legătura cu partenerii de peste hotare, pentru evitarea oricăror situaţii neprevăzute şi asigurarea unui transport sigur şi calitativ, livrând la timp încărcătura la depozitul destinatarului.

Livrarea mărfurilor se realizează în termen, în conformitate cu data stabilită şi condiţiile cererii. Compania noastră prestează şi servicii de livrare urgentă a mărfurilor. Avantajele colaborării cu firma noastră au fost evidenţiate de multe firme, întreprinderi mici şi mari, care ocupă o situaţie stabilă pe piaţa de producere, şi întreprinderi care comercializează mărfuri de consum curent şi industriale. Noi transportăm diferite tipuri de mărfuri şi încărcături: mărfuri de larg consum, materiale de construcţii, tehnică sanitară, mărfuri pentru casă şi oficiu, mobilier, produse alimentare. Transportăm astfel de mărfuri ca legume îngheţate, produse din carne, produse de patiserie, utilaj pentru magazine, firme individuale şi întreprinderi industriale, fabrici şi uzine. Compania noastră promovează o politică flexibilă de preţuri. Preţul se stabileşte în corespundere cu lucrările realizate. Preţul real pentru activitatea realizată calitativ constituie criteriul de bază la stabilirea costului pentru livrarea mărfurilor.
Tel +373 69 10 78 53
Skype riatecmd
E-mail Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.