ruenro
Транспортно-экспедиторская
компания RIATEC
Transport & Expedition RIATEC
Контакты
opasno_.jpg

Направление перевозок

Статьи и новости

Узнать стоимость перевозки arrow Transporturi de mărfuri periculoase ADR

Transporturi de mărfuri periculoase ADR

TRANSPORT PENTRU MĂRFURI PERICULOASE:  Capacitatea de încărcare până la 20 tone.
Destinaţia: Transportul se realizează cu orice tip de transport, doar cu autorizaţie specială, cu echipamente speciale pentru şofer, cu condiţia obligatorie a existenţei documentelor suplimentare şi a autorizaţiei pentru transportarea mărfurilor periculoase, în care este indicată Clasificarea mărfurilor periculoase ADR. La încărcarea mărfii şoferul verifică documentele care atestă că marfa este periculoasă (ADR) şi clasa de pericol.
Transportul pe care îl comandaţi la noi dispune de autorizaţie pentru livrarea mărfurilor de orice clasă de pericol, fiecare şofer dispune de permis pentru transport periculos şi echipament special.
Geografia transporturilor: Principiul de bază al activităţii companiei noastre este să nu refuzăm nici un client. Comenzile se onorează indiferent de ţară, oraş şi marfă.
Mărfuri transportate: vopsele, lacuri, produse uşor inflamabile, uleiuri tehnice şi lubrefianţi, medicamente, cosmetice, aerosoluri şi alte mărfuri din această categorie. Mărfuri de orice clasă de pericol.

Calculează costul transportului de mărfuri

Tara de incarcare*
Oras de incarcare
Tara de descarcare *
Oras de descarcare
Data incarcarii *
Tipul de transport *
Denumirea incarcaturii *
Volumul si greutatea incarcaturii *
Persoana de contact *
Telefon de contact * + - -
E-mail *
Skype
ICQ
* - campuri obligatorii