Transporturi Bielarus

Transporturi Bielarus (Minsk)– Moldova (Chişinău)
Transporturi Bielarus (Bobruisk)– Romania  (Bucharest)
Transporturi Bielarus (Borisov)– Rusia  (Volgograd)
Transporturi Bielarus (Grodno)– Austria  (Viena)
Transporturi Bielarus (Soligorsk)– Belgia (Bruxelles)
Transporturi Bielarus (Pinsk)– Turcia (Istanbul)
Transporturi Bielarus (Lida)– Grecia (Larissa)
Transporturi Bielarus (Brest)– Kazahstan (Astana)
Transporturi Bielarus (Gomel)– Uzbekistan (Taşkent)
Transporturi Bielarus (Gomel)– Germania (Frankfurt)

Livrările de mărfuri din Bielarus reprezintă una dintre direcţiile-standard de transportare a mărfurilor în ţările Europei. În decursul multor ani de activitate pe piaţa transporturilor internaţionale de mărfuri am studiat minuţios toate potenţialele probleme, nuanţe şi complicaţii care pot apărea pe parcurs, de aceea astăzi putem afirma cu certitudine – compania „Riatec” S.R.L. garantează livrarea calitativă şi sigură a încărcăturilor din Bielarus.
Specialiştii companiei noastre vă vor oferi răspunsuri calificate la toate întrebările referitoare la asigurarea bunurilor, perfectarea documentelor necesare şi alte chestiuni tehnice. Ruta de transport va fi coordonată cu Dvs. şi vă garantăm realizarea exactă a planului stabilit.
Livrarea bunurilor din Bielarus este în prezent o direcţie de activitate destul de populară. Din această cauză pe piaţa transporturilor de mărfuri nu există o lipsă de oferte pentru astfel de servicii şi fiecare operator îşi etalează avantajele. Cum să faci o alegere corectă şi să încredinţezi bunurile de preţ unor persoane de încredere? Noi nu facem promisiuni deşarte, ci doar ne îndeplinim munca cu profesionalism. Adresaţi-vă companiei noastre şi noi suntem gata să examinăm cererea Dvs. şi să vă răspundem la orice întrebare.

Закажите нужный транспорт по категориям