Transport, livrare a mărfurilor la timp şi tocmai

Compania de transportare şi expediere Riatec este reprezentantul şi apărătorul intereselor proprietarilor de încărcături, prestînd servicii calitative de selectare şi de căutare a transportului pentru transportarea încărcăturilor cu mijloace auto.
– Compania RIATEC prestează clienţilor expeditorilor încărcăturii servicii de căutare permanentă a transportului în direcţii de import şi export şi în majoritatea cazurilor este în calitate de reprezentant al proprietarului de încărcături, apărîndu-le drepturile şi interesele, eliberînd firma proprietarului încărcăturii de durerea de cap de pe urma comunicării cu transportatorii, de asemenea Avansează transportatorii pentru efectuarea calitativă a transportului de încărcături.
– Clienţii noştri sunt un număr mare de beneficiari ai proprietarilor de încărcături din Moldova, România, Rusia, Ţările Pribaltice şi alte ţări.
– Acordaţi expedierea încărcăturii dumneavoastră managerilor tineri şi energici. Economisiţi-vă timpul şi nervii.
– A Vă asigura transportul necesar şi la timp, a controla încărcarea, livrarea, a vă înştiinţa la timp – este obligaţiunea noastră.
– Fiecărui client o atitudine individuală cu luarea în consideraţie a tuturor intereselor şi solicitărilor.
– Consultare gratuită şi pe bază constantă.
– Încheiaţi contracte pentru deservire permanentă, treceţi-vă problemele asupra noastră.
– Deservirea calitativă – lucrul profesioniştilor.
Sunati: +373 69 10 78 53

Закажите нужный транспорт по категориям