Transporturi, pentru transportatori Încărcături

Pentru comoditatea transportatorilor, firma RIATEC S.R.L. plasează în regim deschis informaţia referitoare la Încărcăturile disponibile    direct de la clienţi. Zilnic parvin propuneri de transportare a încărcăturilor din Turcia, Grecia, Rusia, România, Belarus, Europa; clienţi din România propun încărcături pentru transportare în Rusia, Lituania, Finlanda şi în alte ţări.

Întreprinderile producătoare se adresează firmei noastre pentru realizarea livrării-transportării încărcăturilor din Moldova în Rusia, Tajikistan, Armenia. Companiile din Italia şi Spania depun comenzi de transportare a încărcăturilor şi altor mărfuri cu ajutorul vehiculelor cu prelată şi al refrigeratoarelor. Din Germania şi Olanda primim comenzi pentru transportarea încărcăturilor în Moldova.

Printre partenerii firmei noastre se numără zeci de companii auto de transport din Moldova, România, Belarus, Italia, Armenia. Firma RIATEC S.R.L. completează permanent informaţia referitoare la încărcăturile disponibile, atrăgând noi clienţi şi fidelizându-i pe cei actuali. Informaţia referitoare la transporturi şi încărcături este disponibilă pentru toţi transportatorii şi companiile de expediţie. Este suficient să va adresaţi telefonic şi veţi primi informaţia necesară cu privire la încărcătură.

Compania de expediţie şi transport RIATEC reprezintă un centru de dispecerat, care întreţine bune relaţii de colaborare cu marile companii logistice şi de dispecerat din Europa şi ţările CSI. Oferă transportatorilor informaţii referitoare la încărcături, asigură cu încărcături reale transportatorii din Moldova, România, Ucraina, Portugalia.

Managerii-dispecerii noştri propun încărcături.

Informaţia referitoare la încărcături poate fi accesată pe pagina Încărcături disponibile La necesitate, compania RIATEC S.R.L. asigură transportatorilor eliberarea plăţii în avans pe teritoriul Turciei, Moldovei, Poloniei, Lituaniei, Germaniei.

Transporturi de încărcături finanţate pentru transportatori.

TRANSPORTURILE DE ÎNCĂRCĂTURI FINANŢATE.  Să presupunem că sunteţi transportator, dispuneţi de mijloace de transport, aveţi comenzi de transport şi, ca oricare transportator, contractaţi credite. Cheltuielile de transport, cheltuielile pentru deservirea tehnică a vehiculelor, cheltuielile permanente pentru diferite tipuri de permise şi CEMT-uri, cheltuielile pentru alimentarea cu carburanţi înainte de plecare sunt mari. Dar trebuie să vă mai rămână bani pentru ca şoferul să pornească la drum, să realizeze încărcarea şi descărcarea şi să transporte calitativ încărcătura în diferite ţări. Pentru toate acestea practic nu mai dispuneţi de mijloace financiare. Astfel, maşina pleacă la drum, însă transportatorul nu dispune de bani pentru cheltuielile curente. Din aceste considerente, compania noastră de expediţie şi transport, în comun cu o mare companie de consulting, a elaborat o schemă de finanţare a transporturilor. Aceasta înseamnă că toţi transportatorii care realizează transporturi conform contractelor-cereri încheiate cu firma noastră au posibilitatea, la necesitate, să beneficieze de plata în avans pentru transport şi să efectueze liniştit livrarea încărcăturii în ţara de destinaţie. Pentru a primi un avans pentru transportarea încărcăturii, transportatorul se adresează la compania noastră cu cererea de transportare, oferindu-ne informaţii despre ce sumă este vorba pentru ca şoferul să nu simtă lipsa banilor pe parcursul transportării. Compania noastră, în comun cu transportatorul şi compania de consulting, determină suma de bani, termenele de primire şi termenele de returnare a mijloacelor financiare. Pentru detalii referitoare la problema în cauză sunaţi la numărul de telefon 691 07853.

Compania RIATEC propune transportatorilor servicii de căutare permanentă a încărcăturilor pe direcţiile de import şi export, având rolul, în majoritatea cazurilor, de reprezentant al transportatorului, apărându-i interesele şi drepturile, scutindu-l pe transportator de problemele legate de căutarea încărcăturilor sau de comunicarea cu clienţii pretenţioşi.
Ответственность Responsabilitatea transportatorului privind asigurarea CMR, la dorinţă, este asigurată de compania RIATEC pe toată perioada transportării. În majoritatea cazurilor compania RIATEC eliberează o plată în avans, pentru realizarea calitativă a transporturilor. .

Printre clienţii noştri se numără multe companii de transport din Moldova, România, Rusia, Ţările Baltice şi alte state.

Economisiţi timpul şi sănătatea Dumneavoastră, lăsaţi în grija unor manageri tineri şi energici realizarea lucrărilor de expediţie.

Să asigurăm transportul Dumneavoastră cu Încărcături disponibile, este sarcina noastră. Propuneţi mijloace de transport. Accesaţi site-ul nostru şi expediaţi cererea on-line.

Completaţi cererea on-Line pentru căutarea încărcăturii şi vizualizaţi pagina Încărcături disponibile  pentru transportul dumneavoastră.

Contactaţi-ne la numerele de telefon +373 69 10 78 53

Закажите нужный транспорт по категориям