Transporturi din România

Transporturi România (Craiova)– Uzbekistan (Taşkent)
Transporturi România (Bucuresti)– Moldova (Chisinau)
Transporturi România (Timişoara)– România (Chelyabinsk)
Transporturi România (Brasov)– Kazahstan (Astana)
Transporturi România (Constanţa)– Belarus (Minsk)
Transporturi România (Iaşi)– Kârgâzstan (Bishkek)
Transporturi România (Pitesti)– Turcia (Ankara)
Transporturi România (Oradea)– Italia (Milano)
Transporturi România (Bucuresti)– Kârgâzstan (Bishkek)
Transporturi România (Pitesti)– Tatarstan (Kazan)

Livrarea de mărfuri din România este o direcţie activitate pe care o practicăm cu succes pe parcursul a deja mulţi ani. Am stabilit legături stabile şi eficiente cu alte companii de transport din România, ne sunt bine cunoscute toate subtilităţile de transport al încărcăturilor din această ţară.
Recepţionând cererea Dvs. pentru transportul de mărfuri, ne sunt deja bine cunoscute toate punctele planului conform căruia se va realiza livrarea încărcăturii. În primul rând, vom răspunde la toate întrebările Dvs. şi vă vom explica toate aspectele care vă sunt puţin necunoscute; în al doilea rând, vă vom acorda asistenţă la perfectarea tuturor actelor necesare pentru efectuarea transportului şi pentru asigurarea mărfii; în al treilea rând,  vom organiza căutarea mărfii şi vă vom oferi toată informaţia necesară despre marfă – serviciile de transport şi expediţie sunt una dintre direcţiile prioritare ale activităţii noastre; la necesitate vom lua legătura cu partenerii noştri din România care ne vor ajuta la livrarea mărfii; vom organiza escortarea şi controlul asupra transportului de marfă, ţinându-vă la curent cu acest proces.

Cel mai dificil aspect în domeniul transportului de mărfuri este alegerea corectă a companiei de transport. „Riatec” S.R.L. s-a recomandat ca un partener de încredere pe piaţa de transport de marfă. Noi am creat condiţii optime pentru transportarea încărcăturilor din diferite ţări ale Europei şi ale lumii şi Dvs. aveţi posibilitatea să vă convingeţi de acest lucru. Compania noastră va asigura la cel mai înalt nivel transportul de mărfuri din România.

Закажите нужный транспорт по категориям