Semiremorcă metalică, caroserie izotermică capacitatea 90 mс

SEMIREMORCĂ METALICĂ, CAROSERIE IZOTERMICĂ, capacitatea 90 metri cubi: Capacitatea de încărcare până la 22 tone, volume diferite, de la 50 mc până la 90 mc.
Destinaţia: Acest tip de transport are o caroserie de metal dură, dar în acelaşi timp uşoară. Este utilizat pentru transportarea mărfurilor scumpe, a mărfurilor care trebuie ferite de umezeală, precum şi a mărfurilor în cutii, articolor pe umerare (haine gata), mobilierului şi altor mărfuri de larg consum. Mărfuri care nu necesită îngheţare, mărfuri scumpe, mărfuri scumpe care necesită transport în condiţii speciale. Semiremorca metalică poate fi dotată cu suporturi pentru umerare pentru transportul hainelor, în scopul păstrării aspectului exterior al articolelor de îmbrăcăminte de lux.
Geografia transporturilor: Regula de aur a companiei de expediţie – realizarea oricărei comenzi, asigurarea transportării şi livrării mărfii.
Mărfuri transportate: Vinuri în sticle, apă potabilă în sticle pentru comercializarea în magazine, unele tipuri de produse alimentare, articole de îmbrăcăminte pe umerare, mobilier, instrumente muzicale, electrocasnice. Articole gata pentru consum direct.

Закажите нужный транспорт по категориям