Calcularea plăţii pentru transport, comandarea transportului

Expediaţi cererea, datele Dvs. de contact şi aflaţi costul transportului, livrării mărfii.

Costul transportului va calculat în timp e 5 minute.

De ce aveţi nevoie pentru a organiza un transport de mărfuri corect, rapid, ieftin şi de calitate în Europa, Rusia sau în alte ţări? Cum să comandaţi un transport de mărfuri, de ce tip de transport aveţi nevoie pentru transportul internaţional ? Pentru un transport reuşit de mărfuri, proprietarul mărfurilor (beneficiarul) trebuie doar să decidă că are nevoie de transport, să se adreseze companiei noastre de transport-expediţie şi să înţeleagă că pentru perioada de transport al mărfurilor, dar poate că şi în viitor, vom deveni parteneri.
Noi vom recepţiona comanda Dvs. prin telefon, discutând o serie de probleme referitoare la bunuri, apoi, după ce ne veţi furniza astfel de informaţii ca: volumul şi greutatea încărcăturii, costul acesteia, vă vom propune tipul de transport adecvat, apoi vom încheia contractul de transport. Pe Dvs., ca beneficiar, ar trebui să vă preocupe asemenea probleme ca siguranţa transportului, ruta de deplasare, termenul de livrare a mărfii, cine este responsabil de marfă pe parcursul transportării.

 

Noi vă propunem să lăsaţi pe seama noastră rezolvarea acestor şi altor probleme. Toate obligaţiile referitoare la transportarea încărcăturii Dvs. revin companiei noastre: alegerea şi pregătirea unităţii de transport în ziua încărcării; asigurarea bunului transportat, conform înţelegerii cu beneficiarului; asigurarea obligatorie de răspundere a transportatorului, asigurarea CMR. Transportatorul nostru verifică marfa recepţionată pentru încărcare conform indicilor calitativi şi cantitativi, distribuind corect marfa pe caroserie pentru a evita supraîncărcarea şi controlează cantitatea totală de marfă. Controlul deplasării încărcăturii şi informarea clientului, inclusiv privind livrarea mărfii, constituie alte priorităţi ale angajaţilor noştri. Transmiterea mărfii se realizează la depozitul destinatarului, cu menţionare pe CMR a faptului primirii mărfii de către beneficiar. Toate problemele au fost soluţionate. Numai după aceasta achitaţi plata pentru transport. Puteţi beneficia de toate aceste servicii doar adresându-vă companiei noastre.
Compania practică o abordare individuală a fiecărui client, promovând o politică de preţuri flexibilă. Preţurile noastre pentru transporturile de mărfuri corespund nivelului mediu pe piaţă al preţului la servicii similare, iar nivelul deservirii răspunde unor standarde înalte. Preţurile pentru livrarea mărfurilor pe toate direcţiile sunt flexibile şi destul de competitive. Sarcina noastră este de a vă scuti de căutările îndelungate ale transportului, verificarea procesului de transportare, negocierile cu şoferul, vămuire, rezolvarea situaţiilor neprevăzute.
Apelaţi la specialiştii noştri şi lăsaţi-ne pe noi să rezolvăm toate problemele legate de livrarea mărfurilor, iar noi o vom face calitativ şi sigur.

Pentru aflarea costului transportului, vă rugăm să selectaţi ţara de destinaţie Ţările CSI sau Ţările Europei şi să solicitaţi determinarea costului.

Relaţiile îndelungate de parteneriat cu companiile de transport, precum şi volumul mare şi regulat de marfă transportată ne permit să oferim clienţilor noştri cele mai optime preţuri pentru transport. Pentru clienţii permanenţi, elaborăm tarife individuale.
Partenerii noştri sunt întreprinderi şi organizaţii din cele mai diverse ramuri de activitate: întreprinderi de fabricare şi livrare a produselor alimentare, fabrici de mobilă şi magazine, reţele angro şi cu amănuntul etc.
Clienţii permanenţi vor achita plata pentru transport după realizarea acestuia şi în decursul a 3-5 zile după emiterea bonului de plată.
Clienţii noi vor achita plata în avans pe baza bonului de plată în avans, care se eliberează în baza cererii de transport depuse de client. Transportul poate fi început şi la prezentarea copiei ordinului de plată.

Completând forma, puteţi afla costul transportului, primi informaţii exacte referitoare la termenul de realizare a anumitor transporturi internaţionale şi calcula tariful.

Закажите нужный транспорт по категориям